Servicii de Cablare Structurata

Apeleaza la serviciile noastre de Cablare Structurata la preturi accesibile.

Datorita noilor tehnologii moderne, cablarea structurata vine in ajutorul companiilor si institutiilor pentru organizarea firelor si a cablurilor din spatiile de lucru ale angajatilor. Este nevoie sa se tina cont de structura arhitecturala a cladirilor, ce produse se vor folosi pentru conexiuni, ce echipamente de retea vor fi instalate si ce rol va avea instalatia de cablu.

 

Cablare structurata reprezinta baza tuturor echipamentelor de comunicatie: calculatoare, telefoane, servere, routere, switch-uri, sisteme de securitate din cadrul unei companii. Se efectueaza o conectare rapida, flexibila si eficienta si presupune gruparea intr-o singura infrastructura de comunicatii.

 

Beneficii cablare structurata de la FixMyPC

Cablarea structurata necesita un set de componente interdependente care, impreuna, duc la insasi realizarea procesului de baza si ofera beneficii precum:

  • O retea de calculatoare imbunatatita si cu mentenanta simplu de sustinut;
  • O instalare si o reconfigurare rapida a retelei de date si de voce;
  • Reducere a costurilor de administratie din cadrul companiei fiecarui client care apeleaza la noi;
  • Diversitate in alegerea modului de cablare;
  • Ofera garantie si performanta.

 

Apeleaza la serviciile de cablare structurata la preturi accesibile!  

Pentru a apela la serviciile noastre de cablare structurala, care presupune proiectare, instalare, configurare si administrare la preturi ieftine, folositi datele sau formularul din pagina de contact. Solicitati o oferta personalizata pentru servicii de la o echipa experimentata.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti