Servicii Cloud Computing

Apeleaza la serviciile noastre de Cloud Computing la preturi accesibile.

Servicii cloud reprezinta o solutie de aplicare a resurselor informatice externe precum: servere, hardware, software precum aplicatii si servicii cu ajutorul internetului. Pentru ca administrarea afacerii dumneavoastra sa fie mult mai accesibila, puteti sa apelati la servicii cloud computing. In acest mod, nu va mai trebui sa va administrati singuri retelele de calculatoare si serverele pe care sunt instalate aplicatiile, iar pentru a beneficia de servicii cloud, trebuie doar sa va logati si sa-l accesati.

Serviciile cloud va scapa de risipa baniilor pe servere, hosting, licente software sau de mentenata it. Costul este foarte accesibil deoarece nu aveti nevoie de o gama larga de resurse pentru a functiona. In urmara acestui serviciu, veti profita de upgrade automat, iar astfel aplicatia va fi eficienta, sigura si va prezenta functionalitati noi deja testate si validate.

 

Specialistii din cadrul companiei FixMyPC va pun la dispozitie beneficiile utilizarii cloud computing:

  • Beneficiind de servicii cloud nu va mai fi nevoie sa investiti in servere sau echipamente software / hardware achizitionate cu un buget ridicat;  
  • Veti scapa de investitii de timp in achizitionarea si crearea sistemelor hardware, software si a serverelor;
  • Puteti renunta la anumite cerinte, realizand un nivel inalt de flexibilitate operationala;
  • Cu ajutorul serviciului cloud, puteti accesa aplicatiile furnizate de pe orice dispozitiv cu acces la internet, fie ca va aflati la birou sau in alta locatie.

 

De ce sa alegeti un contract servicii cloud computing de la FixMyPC?

Pentru ca oferim serviciul de cloud computing Romania pentru aplicarea resurselor informatice externe ce pot fi utilizate de la distanta cu ajutorul internetului atat pentru companiile mici si mari, dar si pentru institutii publice.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti