Firma IT FixMyPC – Despre noi

In calitate de membri ai echipei FixMyPC, dorim sa ne prezentam nu doar activitatea, ci si strategia, modul de abordare a proiectelor si motivele pentru care suntem firma IT ideala pentru compania dumneavoastra.

 

Firma IT FixMyPC, despre care va documentati in acest moment, este formata dintr-o echipa de specialisti tineri, ce au invatat din fiecare proiect mare sau mic si care condimenteaza un domeniu tehnic inovativ precum este cunoscut acesta, domeniul IT, cu o viziune completa asupra fiecarui proiect.

 

Profilul firmei IT FixMyPC

Firma IT Bucuresti FixMyPC si-a propus sa devina departamentul de servicii externalizate in domeniul IT pentru companii mari si mici, pentru institutii din domeniul public sau chiar pentru agentii digitale. Reprezinta un instrument de solutii si isi joaca cu succes rolul de colaborator de incredere, pe termen lung – prietenul care va ajuta cand echipamentul IT nu functioneaza, cand un angajat nu stie sa utilizeze un anume tool necesar desfasurarii activitatii, cand serverul sau calculatoarele au fost atacate de virusi sau ransomware, cand securitatea IT reprezinta un factor important al sigurantei datelor business-ului dumneavoastra sau cand, pur si simplu, aveti nevoie de consultanta si suport IT.

 

Deoarece stim ca, pentru business-ul dumneavoastra, niciun standard nu poate fi mai jos decat cel ce implica performanta 100% din timp, ne-am creat proceduri de lucru prin care va vom satisface orice doleanta.

 

Ne-am propus sa venim cu o abordare diferita, ce implica nu doar rezolvarea unei probleme IT, ci optimizarea intregului sistem IT prin servicii complete de hardware si software –  devenind astfel unul dintre cele mai sigure si performante departamente din cadrul companiei dumneavoastra deoarece avem rolul de a asigura buna functionare a tuturor celorlalte departamente din structura organizationala.

 

Inainte sa aparem cu toate aceste servicii pe piata IT si sa ne adresam clientilor din zona business la un nivel inalt de asteptari, ne-am dezvoltat propria strategie de business bine gandita, in doua directii: satisfactia clientului si satisfactia noastra, in urma unei munci eficiente. FixMyPC este una dintre acele firme IT Bucuresti care nu doar rezolva o problema de care stiati, ci analizeaza in detaliu potentialul si obstacolele ce pot aparea la functionarea intregului echipament IT al unei firme.

 

Din 2008 pana in prezent am adunat un portofoliu cu care ne mandrim, dar si raspunsuri de la clienti pe care suntem nerabdatori sa vi le prezentam pe tot parcursul acestui site – experienta pe care o vom folosi in munca pentru proiectul dumneavoastra.

 

Odata ce ne calcati pragul, veti avea parte de o abordare strategica a situatiei IT din compania dumneavoastra si de specialisti antrenati in domeniu – atat in teorie, cat si in practica.

 

Avantaje primite in colaborare cu firma IT FixMyPC

 • Fiecare proiect de-al nostru se invarte in jurul personalizarii serviciilor.
 • Fiecare client, indiferent de dimensiunea companiei sale, este tratat precum cel mai important element din portofoliul nostru. Ne-am ales domeniul business tocmai ca sa putem asigura eficienta pentru ca este cu adevarat si continuu nevoie pentru dumneavoastra.
 • Actionam cu servicii complete in domeniul IT si raspundem de toata informatia digitala de care dispuneti.
 • Fiecare actiune finalizata in colaborarea cu dumneavoastra este o garantie pentru increderea pe care ne-ati acordat-o inca de la inceput si pentru care va multumim!
 • Fiecare informatie din cadrul companiei este pastrata si poate fi reactualizata in caz de pierdere a datelor companiei.
 • Va prezentam si restul in cadrul intalnirii la care va invitam.

 

De ce este FixMyPC o firma IT unica?

In birourile noastre veti observa aceeasi organizare pe care o implica domeniul IT. Insa, mai jos veti gasi ce va oferim si ce ne face unici, in multimea de firme IT Bucuresti.

 • Oferim o solutie, nu doar tratam o problema. Cu alte cuvinte, veti observa rapid ca fiecare proiect incepe cu un serviciu de audit IT, menit sa va raspunda la absolut orice intrebare legata de acest domeniu.
 • Transparenta este un cuvant-cheie pentru noi. Lucram pe baza unui contract si va tinem la curent cu orice am putea identifica diferit de discutiile initiale si ar insemna un nou element din ecuatia serviciilor stabilite.
 • Eficienta se vede de ambele parti. Firma IT FixMyPC si-a propus sa perceapa preturi avantajoase pentru servicii de top din dorinta de a lega parteneriate de lunga durata.
 • Personalul firmei a fost atent ales dintre specialisti. Anii de experienta ai membrilor echipei si adaptarea la o abordare bine inchegata au facut ca acestia sa se regaseasca natural in viziunea FixMyPC. Fiecare proiect ne imbogateste cunostintele, iar dimensiunea portofoliului, fie ca vorbim despre numarul de clienti, fie despre dimensiunea companiile si institutiilor cu care colaboram, ne confirma experienta in domeniu.

 

Firma IT FixMyPC – mod de lucru, o abordare unica

Printre proiectele transformate in colaborari pe termen lung se afla nume precum Institutul Clinic Fundeni, Building Echipament, LAPAR, MediaOne, Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri. Suntem una dintre acele firme IT Bucuresti ce pastreaza relatiile cu clientii, asa ca multumirea dumneavoastra ne este etalon in fiecare moment.

 

Procesul nostru de lucru este clar si nu se abate de la etapele predefinite. De la briefing, documentare, implementare si livrare, respectam cu exigenta fiecare informatie primita si descoperita in urma auditului. Apoi, transformam totul in solutii cat mai eficiente pentru client.

 

FixMyPC este o firma IT Bucuresti profesionista, dar accesibila si, asa cum o arata colaborarile indelungate, de incredere. Sediul nostru este intotdeauna animat de entuziasmul pentru proiecte, iar pentru dumneavoastra suntem disponibili atat pe mail, cat si la telefon, dupa cum puteti observa din sectiunea „Contact”.

 

Va asteptam sa ne cunoastem si sa va intampinati noul departament externalizat de servicii IT.

Va invitam sa va lasati grijile din acest domeniu pe mainile noastre si sa va bucurati de activitatile ce tin de domeniul business-ului dumneavoastra, fara erori sau intarzieri!

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

 • 031 425 2361
 • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti