Servicii Consultanta si Suport IT pentru firme

Apeleaza la serviciile noastre de Consultanta si Suport IT pentru firme la preturi accesibile.

 

Cand vine vorba despre consultanta IT si suport IT, experienta si rapiditatea sunt doua dintre cele mai importante caracteristici definitorii, iar echipa FixMyPC a demonstrat in repetate randuri ca le are. Bazandu-se pe cunostinte ample in consultanta IT si suport IT, specialistii nostri solutioneaza orice fel de dificultate ce tine de partea de Software sau service IT. Oferim suport informational de specialitate pentru obtinerea unui castig eficient prin recunoasterea celor mai potrivite solutii de valorificare a echipamentelor IT si exploatarea noilor tehnologii pentru companii mici si mari.

Pe baza serviciilor de consultanta IT pentru firme, specialistii FixMyPC pun la dispozitie:

 • · In primul rand, un consultant IT specializat, cu toate acreditarile necesare pentru a va asigura ca primiti solutii IT corecte si perfect potrivite business-ului dumneavoastra;
 • · Configurarea si echiparea sistemelor hardware si software;
 • · Consultanta IT si cumpararea de sisteme de calcul precum calculatoare PC, servere si dispozitive periferice: imprimante, copiatoare etc.;
 • · Achizitia si stabilirea solutiilor de stocare a datelor;
 • · Stabilirea solutiilor si conectarea lor la infrastructura de comunicatii;
 • · Reparatii si service in regim de urgenta, upgrade si schimbarea componentelor defecte.

Asiguram suport IT pentru firme:

 • · Atentionarea si repararea problemelor de software la nivelul PC-urilor si al dispozitivelor periferice: imprimante, echipamente de retea, compenente pc, laptop-uri, aplicatii utilizate;
 • · Alcatuirea si administrarea retelelor de calculatoare si a servelor la nivel de software;
 • · Consultanta si suport IT pentru companii – astfel ne asiguram ca echipamentele IT lucreaza in parametrii obisnuiti.

De ce sa alegeti un contract consultanta IT si suport IT de la FixMyPC?

Pentru ca oferim servicii de consultanta IT Bucuresti si suport IT, iar astfel am devenit o companie completa cu solutii IT care au demonstrat eficienta si care isi respecta clientii. Ne asiguram ca specialistii nostri vor prelua rapid sarcinile, vor raspunde prompt solicitarilor si se vor ocupa de acestea conform nevoilor actuale ale clientului. Selectand serviciul nostru de consultanta IT si suport IT veti avea parte de cele mai performante solutii hardware si software.

Realizam servicii de consultanta IT si suport IT la cel mai inalt nivel calitativ si la preturi cat mai accesibile astfel incat sa sustinem business-urile clientilor nostri. Va asiguram ca veti primi un consultant IT care sa va ofere cele mai bune solutii ce vor da valoare adaugata afacerii dumneavoastra.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

 • 031 425 2361
 • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti