Externalizare si Mentenanta IT Bucuresti

In ultimii ani, in Romania, notiunea de externalizare IT a devenit din ce in ce mai folosita in marile companii. Dar ce inseamna mai exact? Pe scurt, aceasta se refera la procesul prin care toate functiile si partile departamentului IT sunt directionate catre o alta companie sau catre departamentul extern al altei firme. Este denumit si mentenanta servicii IT preluand intreaga responsabilitate a functionarii optime a echipamentelor tehnologice informationale.

Noul departament numit pentru externalizare IT se va ocupa de:

Apeleaza la serviciile noastre de Mentenanta si Externalizare IT la preturi accesibile.

Principalele motive pentru alegerea procesului de externalizare IT sunt lipsa resurselor umane (a unui departament de mentenanta IT competent) si optimizarea costurilor. Fie ca nu exista in companie personal calificat pentru a gestiona nevoile IT, fie ca angajarea unui nou membru nu este prevazuta in buget, solutia de outsourcing IT poate fi o alternativa demna de luat in seama.

De ce aveti nevoie de externalizare servicii IT / mentenanta IT?

Mentenanta servicii IT reprezinta un proces foarte important pentru orice companie care isi doreste sa beneficieze in permanenta de cele mai bune conditii atunci cand vine vorba despre calculatoare si echipamentele tehnice. Pe scurt, mentenanta IT presupune verificarea periodica a aparaturii folosite, pentru a evita eventualele defectiuni, dar si inlocuirea produselor uzate sau repararea lor atunci cand este posibil. Tot in serviciul IT outsourcing intra si solutionarea posibilelor problem ce pot sa apara pe parcurs in cadrul oricarui department existent in structura unui business.

De cele mai multe ori, mentenanta pc, intretinere imprimante, configurarea routere si toate celelalte instrumente ajung sa nu poata fi mentinute la standarde optime din cauza faptului ca nu sunt verificate in timp util, iar cand se face inspectarea este deja prea tarziu. Alegand servicii mentenanta IT puteti prelungi perioada de functionare in parametri normali a echipamentelor dumneavoastra. Astfel, scapati de aceasta grija si va puteti canaliza resursele spre alte activitati importante.

De ce sa alegeti FIXMYPC pentru
externalizarea serviciilor IT?

REDUCEREA COSTURILOR

Oferim externalizare IT atat pentru firmele mici, dar mai ales pentru companiile cu un numar mare de angajati. Serviciile noastre sunt personalizate in functie de nevoile si caracteristicile fiecarui client in parte. Inainte de a stabili un plan de actiune, facem un audit IT al situatiei aparaturii si, pe baza rapoartelor generate si a cerintelor clientului, recomandam un anumit contract mentenanta IT.

Serviciile de externalizare IT oferite de FIXMYPC asigura un raport corect intre calitate si pret, asigurand beneficii financiare pentru clientii sai.

SECURITATE SI PROFESIONALISM

De foarte multe ori, este destul de riscant pentru o firma sa isi lase datele la indemana oricui, pentru ca exista varianta ca anumite informatii confidentiale sa se raspandeasca. De aceea, este importanta alegerea unei companii de incredere. In acest sens, FIXMYPC are acreditare ISO 9001 si 27001, asigura confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea datelor prin implementarea unui sistem performant de management de securitate IT.

  

ACCESUL LA CELE MAI RECENTE TEHNOLOGII

In domeniul IT, lucrurile avanseaza cu o viteza uimitoare, iar componentele software si hardware necesita imbunatatiri foarte frecvent. Suntem la curent cu noutatile din aceasta sfera de activitate si implementam cele mai noi si sigure solutii de externalizare IT, in functie de nevoile companiilor.

PERSONAL CALIFICAT

FIXMYPC este partener Google si Microsoft, iar angajatii sai au calificari si certificari specifice.

PACHETELE NOASTRE:

PACHET
MINI
pret servicii IT
75€ / LUNA
 • 1 INTERVENTIE INCLUSA / LUNA
  TARIF INTERVENTII SUPLIMENTARE
  15€ / DEPLASAREA
  10€ / ORA / INGINER IT
PACHET STANDARD
pret servicii IT
100€ / LUNA
 • INTERVENTII NELIMITATE
PACHET PERSONALIZAT
 
 
 • CONTACTATI-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

 • 031 425 2361
 • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti