SERVICII OFERITE

Profesionalismul dobandit in servicii precum: hardware, software, web, promovare, ne-a motivat sa oferim intotdeauna solutiile potrivite, in functie de specificul proiectelor.

Brief-urile ne ajuta sa identificam corect tipul de serviciu necesar nevoilor clientului, iar intalnirile ne aduc placere si cat mai multe informatii care conduc la idei. Totul este discutat, discutat, discutat in brainstorming-uri cu imaginatie.

Pentru ca vrem sa oferim ce e mai bun, ne-am concentrat atentia pe specializarea fiecarui membru, astfel incat echipa noastra a ajuns sa aiba specialisti pentru fiecare serviciu.

De-a lungul timpului, am selectat cu grija coechipieri cu abilitati profesionale dezvoltate, pentru a adauga plus valoare serviciilor oferite. Astazi ne bazam pe cei mai buni profesionisti din domeniu si ne mandrim cu ei. De la noi primiti, bonus la proiectul solicitat, imaginatia si profesionalismul unei agentii in progres continuu.

If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, you need a team.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti