Audit IT

Apeleaza la serviciile noastre de Audit IT la preturi accesibile.

Auditul IT reprezinta un proces important pentru orice companie care doreste sa stabileasca si elimine punctele slabe. Auditul IT are rolul de a colecta si evalua sistemele informatice hardware, cat si solutiile software IT utilizate in cadrul unei firme.

Cu timpul, sistemele si echipamentele IT din compania dumneavoastra sunt expuse riscurilor IT, iar detectarea din timp a acestora va furniza firmei posibilitatea de a garanta continuitatea activitatilor cotidiane, fara intreruperi nedorite care sa ii afecteze randamentul.

Astfel, realizarea unui audit IT complet de catre specialistii nostri reprezinta o etapa importanta in procesul de dezvoltare a companiei, precum si o metoda pentru mentinerea competitivitatii si a profitabilitatii in domeniul in care activeaza.

Servicii audit IT puse la dispozitie de echipa de specialisti FixMyPC:

  • Stabilirea si eliminarea punctelor slabe ale sistemului informatic;
  • Minimizarea riscurilor la care este expusa compania;
  • Constientizarea asupra potentialelor riscuri pe care sistemul informatic curent le cuprinde in cresterea proiectelor si punctele slabe unde trebuie actionat pentru a inlatura aceste pericole;
  • Folosirea in conditii de siguranta a unei tehnologii dezvoltate de actualitate prin aplicarea unor politici de securitate care sa respecte conditiile specifice companiei dumneavoastra.

De ce sa alegeti un contract audit IT de la FixMyPC?

Suntem o companie cu experienta atat in proiecte mici, cat si mari. Astfel ca serviciile noastre de audit IT sunt personalizate in functie de nevoile si caracteristicile fiecarei firmei in parte. Ne asiguram ca eventualele neconcordante sunt analizate si eliminate, iar sistemul informational al companiei este in conformitate cu standardele de securitate, calitate si sunt corespunzatoare cu directia in care compania isi desfasoara activitatea.

Putem realiza serviciile de audit IT la un nivel calitativ cat mai inalt si la preturi cat mai mici. Astfel veti beneficia de un serviciu ieftin, dar care sa reflecte calitatea serviciilor oferite.

If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, you need a team.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti