De ce sa ne alegi pe noi pentru serviciile de administrare a serverelor?

Serverele sunt o componenta esentiala in cadrul unei infrastructuri IT, indiferent ca este vorba despre companii de mici dimensiuni sau corporatii. Pentru asigurarea unui workflow optim este esential ca acestea sa functioneaza in cele mai bune conditii, astfel incat sa dea un randament maxim.

Procesul de administrare servere si monitorizare reprezinta o solutie de management a resurselor prin care se pot face actualizari ale sistemelor de operare, actualizari ale aplicatiilor, configurarea firewall-ului, configurarea serverelor web Apache/Nginx si nu numai, configurari ale filtrelor anti-spam, configurari ale unor servere de mail, configurare servere MySQL, SQL sau NoSQL.

Scopul principal al serviciului de administrare de server este acela de a imbunatati elemente importante din domeniul IT, cateva dintre ele fiind:

In general, firmele care nu au ca obiectiv de activitate IT-ul pot intampina dificultati in ceea ce priveste administrarea si monitorizarea interna a serverelor din infrastructura lor, acest lucru ingreunand activitatile uzuale din companie. De asemenea, pentru ca se investesc resurse considerabile in acest sens, intregul procedeu poate deveni si foarte costisitor.

De ce sa alegeti serviciile de administrare servere oferite de FIXMYPC?

- Avem preturi reduse

- Monitorizam in permanenta buna functionare a serverelor

- Oferim siguranta pentru fisierele aflate pe servere

- Gasim rapid solutii pentru cresterea performantei si rezolvarea unor eventuale probleme

- Realizam periodic o strategie eficienta de intretinere a serverelor

- Asiguram permanent consultanta clientului.

If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, you need a team.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti