Recuperare date HDD PC

Apeleaza la serviciile noastre de Recuperare de date HDD defect la preturi accesibile.

Hdd-ul (Hard disk-ul) este dispozitivul de baza pentru stocare al unui PC unde sunt inscriptionate cele mai importante informatii. Sistemul de operare impreuna cu programele pe care le utilizati sunt stocate pe hdd, iar in functie de necesitatea fiecaruia se poate opta pentru un hdd extern sau hdd intern (desktop sau laptop).

Serviciul de recuperare date hdd, se poate folosi in oricare dintre urmatoarele situatii: fluctuatii de curent, stergeri accidentale de date, defecte mecanice, probleme firmware. Sunt cazuri in care recuperarea de date hdd se declara imposibila, insa noi, cu ajutorul noile echipamente pe care le detinem si cu experienta acumulata, reusim sa recuperam datele hdd.

Proceduri de recuperare date hdd defecte:

DEFECT LOGIC – se defineste prin stergerea accidentala, uzari ale sistemului de fisiere, virusare etc. Serviciul de recuperare date hdd se poate realiza atat timp cat hdd-ul este perfect functionabil.

DEFECT ELECTRIC – se defineste printr-o defectiune la nivelul placii electrice a hdd-ului, ce apare in urma unor fluctuatii de curent ori in urma unor deconectari necorespunzatoare a hdd-ului. Serviciul de recuperare date hdd se poate realiza cu ajutorul unor echipamente specializate care permit accesul in zona de firmware chiar daca hdd-ul este defect.

DEFECT FIRMWARE – se defineste prin blocarea la boot a hdd-ului, initializarea hdd-ului nu este recunoscuta de catre PC, iar ultima situatie, hdd-ul porneste, insa PC-ul il recunoste drept eronat. Serviciul de recuperare date hdd se poate realiza cu ajutorul unor echipamente profesionale si experietenta din partea tehnicianului.

DEFECT MECANIC – se defineste prin fluctuatiile de curent, deteriorari de suprafata partiale sau totale, utilizarii indelungate si a problemelor din fabrica. Atunci cand hdd-ul scoate sunete repetitive, clicket-uri, exista sanse mari ca acesta sa aiba o problema mecanica. La noi, serviciul de recuperare date hdd se realizeaza cu echipamente specializate si solutii de ultima generatie.

De ce sa alegeti un contract de recuperare date HDD de la FIXMYPC?

Pentru ca serviciul nostru de recuperare date HDD extern si recuperare date HDD intern, indiferent de modelul hard disk-ului (Western Digital, Hitachi, Samsung, IBM, Maxtor, Seagate, No Name, Fujitsu), este unul cu o rata de succes crescuta fata de metodele clasice folosite.

If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, you need a team.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti