Service si Reparatii calculatoare

Atunci cand vine vorba despre reparatii calculatoare, profesionalismul si rapiditatea sunt doua caracteristici definitorii pentru echipa FIXMYPC. Avand la baza cunostinte vaste in domeniul IT si tehnologie de ultima generatie la dispozitie, expertii nostri rezolva orice fel de problema ce tine de partea de Hardware sau service IT, fie ca sunt necesare reparatii generale, pentru componente mari, ori minutioase, cum ar fi lipiturile pe placa de baza.

Cateva dintre cele mai des intalnite
operatiuni de reparatii calculatoare sunt:

De asemenea, printre actiunile referitoare la depanare calculatoare si laptopuri se regasesc si: asamblari ale componentelor, rescriere/updatare BIOS, optimizari sau upgrade al pieselor, schimbarea mufelor de alimentare, a bateriilor sau substituirea ecranului.

Intr-un interval scurt de timp, analizam in detaliu fiecare problema semnalata de client si, in functie de rezultatul diagnosticarii pentru reparatii pc, decidem daca este nevoie de curatarea, repararea sau inlocuirea produsului.

De asemenea, asiguram consultanta profesionala pentru fiecare client in parte, in cazul in care acesta considera ca ii sunt necesare sfaturi si recomandari practice pentru intretinerea si ingrijirea componentelor unui calculator sau laptop.

De ce sa alegeti FIXMYPC pentru reparatii calculatoare?

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti