BackUP de Fisiere – Date Windows – Software

Apeleaza la serviciul de BackUP de Fisiere Windows si Software pentru companii la preturi accesibile!

Haideti sa vorbim despre backup de fisiere, date legate de Windows si chiar software!

Cunoasteti prea bine acele training-uri pe care trebuie sa le sustina firmele specializate, in care angajatii sunt avertizati de pericole ce pot fi legate de munca, dar care au sanse mici sa devina realitate.

Daca la nivel de firma, acele momentre trebuie sa se intample, in cazul datelor totul se opreste aici, la momentul de “ce s-ar intampla daca?”.

Aceasta este o intrebare la care nu multi manageri pot sa raspunda, fara sa se gandeasca la pierderi importante de informatii, baze de date, continut personalizat in functie de domeniul in care firma activeaza, la date contabile, confidentiale si nu numai.

 

Solutia pentru aceste situatii este backup de fisiere

Solutiile temporare de backup ar putea parea o solutie optimista, daca acestea nu s-ar folosi de spatii din interiorul firmei, ce sunt supuse unor riscuri extrem de rare, dar nu imposibile. In domeniul datelor, prevenirea este cuvantul cheie, care face ca scenarii precum activitati intregi ale unei firme pe o perioada sa fie, pur si simplu, anulate.

FixMyPC este compania care are grija de pericole ce se pot evita si chiar si de cele spontane, atata timp cat va asigurati ca, inainte, ati luat deja masuri de precautie. Orice activitate zilnica implica idei, intrebari si raspunsuri, perspective si solutii. Aici se incadreaza si informatiile vitale pentru companie.

Atunci, aveti optiunea sa va speriati, sa apelati la furnizori si alte entitati sau sa ne sunati pentru serviciul de back up de date tratat in cel mai serios mod posibil. Dupa ce va vom activa serviciul de back up, va veti linisti si veti observa ca va putem oferi servicii relevante si linistea sigurantei business-ului dumneavoastra.

Momentul “de ce eu?” poate fi unul traumatizant sau unul marcat de solutii. Ne putem ocupa de backup Windows 7,  backup de fisiere si de orice alte informatii stocate in echipamentul IT al companiei dumneavoastra.

 

Ce inseamna backup de fisiere? Ce este un backup de date?

Mai exact, vorbim de informatii precum cele de mai jos, pe care le puteti securiza, astfel incat sa evitati momente critice precum “de ce mi se intampla mie?”.

  • Asiguram un backup eficient de informatii ale companiei.
  • Avem grija sa fie setat si un backup Windows 7 necesar in orice companie.
  • Ne ocupam de orice inseamna backup sigur de baza de date, dar si confidential.
  • Sustinem atat datele contine de email, cat si datele specializate de continut, pentru ca le recunoastem importanta.
  • Un serviciu de backup ieftin ofera siguranta fisierelor dumneavoastra, respectiv siguranta business-ului.

Cum se face backup de fisiere?

In oricare din cazurile de mai sus, dar si in momentele in care va asigurati ca acestea nu apar, serviciile noastre ruleaza fara sa fiti nevoit sa intreprindeti vreo actiune in acest sens. Mai exact, odata ce ati ales un serviciu de backup de fisiere, informatii sau chiar backup software, va putem oferi solutia la numai “o interventie distanta”.

Stim ca o problema precum cele mentionate mai sus poate fi una extrem de rara, in cazul in care aveti parte de atacuri cu virusi sau ransomware, si de aceea ne asumam responsabilitatea ca niciun component IT sa nu poata fi atins de pericolul de a pierde ceva.

La cerere, ne asumam responsabilitatea pentru un back up al informatiilor, serviciilor si bazelor dumneavoastra de date tocmai pentru ca stim ce inseamna ca o companie sa fie pusa in fata oricarui pericol.

FixMyPC va avea grija ca niciun server sau computer sa fie afectat, odata ce este protejat de pericole, la cererea dumneavoastra. Va invitam sa descoperiti posibilitatile unice pe care le aveti pentru a putea duce la implinire orice activitate din domeniul IT fara vreun risc!

 

Serviciul de backup este o nevoie primordiala pentru orice companie sau institutie!

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti