Servicii de Inventariere IT Hardware si Software

Apeleaza la serviciile noastre de Inventariere Hardware la preturi accesibile.

Inventarierea hardware si inventarierea software constau in verificarea echipamentelor IT folosite in cadrul companiilor si institutiilor, optimizand parcul informativ in scopul asigurarii mai multor beneficii, printre care se numara asigurarea continua a activitatii angajatilor.

Necesitatea este, de altfel, una si mai mare, putin constientizata de catre administratori, acest serviciu furnizand informatii care pot micsora cheltuielile generate de achizitii repetate sau de repararea periodica a echipamentului hardware si software.

 

Cateva dintre beneficiile achizitionarii serviciilor de inventariere hardware si inventariere software

  • Identificarea clara a echipamentelor IT: hardware si software,
  • Stabilirea gradului de folosire a echipamentelor IT,
  • Cunoasterea amanuntita a performantei echipamentelor hardware,
  • Identificarea softurilor nelicentiate,
  • Oferirea de recomandari de achizitie de echipamente hardware si software necesare activitatii fiecarui angajat in parte, in functie de nevoile acestuia pentru desfasurarea activitatii.

 

De ce sunt mai bune serviciile de inventariere hardware si inventariere software de la FixMyPC?

Inovatia vine prin procesul rapid specific companiei FixMyPC de furnizare a acestui serviciu mentinandu-si avantajul competitiv folosind un soft dezvoltat intern de catre programatorii din echipa, care identifica erorile aparute in functionarea dispozitivelor sau a aplicatiilor folosite de fiecare departament in parte.

In urma analizei cu softul nostru sunt redate rapoarte de performanta care, odata interpretate, rezulta date cu care specialistii nostri va vor face recomandari de achizitie a unor noi echipamente sau va vor oferi informatii cu privire la licentele sau update-urile ce urmeaza a fi efectuate pentru aplicatiile folosite de fiecare angajat in parte.
Pentru a beneficia oricand de informatii exacte despre ceea ce se afla in retea, cine si ce utilizeaza, prin asigurarea de produse si cum puteti imbunatati investitiile existente, echipa noastra ofera cele mai bune servicii de inventariere hardware si software la un costuri personalizate.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti