Hosting

Serviciul Hosting Web denumit si “Gazda Web” se face utilizand un server sau un ansamblu de mai multe servere care ofera spatiu suficient si care este utilizat pentru gazduirea platformelor ce contin fisiere mari: aplicatii, magazine online, website-uri, mail-uri sau orice alte informatii digitale.

Puteti gazdui site-ul dumneavoastra si pe propriul PC, insa conditiile pe care acesta ar trebui sa le indeplineasca si riscurile la care va supuneti proiectul sunt mai mult un consumator, decat o solutia viabila. De aceea, solutia cea mai buna este sa apelati la companiile care ofera servicii de hosting web, deoarece va ofera securitate, in primul rand, asistenta online si accesul neintrerupt al vizitatorilor pe site-ul dumneavoastra.

Cum alegeti furnizorul de hosting web

Va informam ca va fi destul de dificil sa luati decizia asupra furnizorului de servicii de hosting web deoarece pe piata IT sunt multe companii care ofera acest serviciu. Totusi, sunt cateva lucruri care, daca tineti cont de ele, va vor ajuta sa luati decizia corecta.

Va prezentam 3 aspecte de baza pe care trebuie sa le stabiliti inainte de semnarea contractului de hosting web:

  • Atunci cand va hotarati sa apelati la o companie cu servicii hosting web, trebuie sa hotarati cu privire la cerintele tehnice pentru pagina web.
  • Atunci cand va hotarati sa apelati la o companie cu servicii hosting web, sfatul nostru este sa stiti deja cum doriti sa va creati site-ul. De exemplu: Active Server PAges (ASP), script-urile Cold Fusion, Visual Basic sau Microsoft access, chiar baza de date Microsoft SQL. Pentru aceste limbaje de programare beneficiati de servicii hosting web care accepta programul Windows 2000 sau Windows XP.
  • Trebuie sa aveti in vedere spatiul pe disc si latimea de banda. Daca pagina web nu contine prea multe texte, in acest caz spatiul pe disc trebuie sa fie intre 200MB-500MB. Daca pagina web contine imagini grafice, fisiere video, continut mult, spatiul pe disc trebuie sa fie cuprins intre 500MB-1000MB;
  • Daca aveti un magazin online sau o platforma complexa, atunci trebuie discutat punctual pe proiectul dumneavoastra pentru a sti toate datele atat dumneavoastra, cat si firma respectiva incat sa va ofere cea mai optima solutie de hosting web. Puteti cere o ofera aici.

De ce sa alegeti un contract Hosting Web de la FixMyPC?

  • Pentru ca serverele noastre sunt monitorizate in mod continuu, iar orice eroare poate aparea sau situatie precum “a picat serverul” este rezolvata imediat ce apare.
  • Securitatea serverelor este garantata, iar ca sa va crestem credibilitatea pentru acest lucru va transmitem ca pe serverul pe care va fi gazduit site-ul dumneavoastra se afla si site-ul nostru, pe care va informati chiar acum despre hosting web, si site-urile unor institutii publice care nu permit greseli in acest sens.
  • Asiguram o viteza de incarcare rapida si suport tehnic al site-ului;
  • Asiguram spatiu de stocare suficient pentru imagini, fisiere multimedia, email-uri, scripturi si fisierele HTML.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti