Implementare AC DC

Active Directory (AD) este un serviciu director pe care Microsoft l-a dezvoltat pentru retele de domeniu Windows. Este inclus in cele mai multe sisteme de operare Windows Server ca un set de procese si servicii care faciliteaza lucrul cu resurse de retea interconectate, complexe si diferite intr-un mod unitar.

Ce este AD DC

Active Directory a fost creat in anul 1999 si initial lansat cu Windows 2000 Server Edition. A fost revizuit mai tarziu pentru a extinde functionalitatea si a îmbunatati administrarea in Windows Server 2003.

Directory Active Services consta în servicii de directoare multiple precum: Domain Controller, Lightweight Directory Services, Certificate Service, Federation Services. Cel mai cunoscut este Active Directory Domain Controller, prescurtată AD DC sau AD.

De ce aveti nevoie de implementare AD DC:

Un server care rulează Active Directory Domain Controller (AD DC) este numit un controler de domeniu. Are rolul de a autentifica si autoriza toti utilizatorii si computerele intr-un software pentru Windows de tip domeniu de retea, atribuirea si aplicarea politicilor de securitate pentru toate calculatoarele si instalarea sau actualizarea. De exemplu, atunci cand un utilizator se conecteaza la un computer care face parte dintr-un domeniu Windows, Active Directory verifica parola prezentata si afla daca utilizatorul este un administrator de sistem sau utilizator normal.

Implementarea AD DC trebuie sa aiba loc atunci cand reteaua informatica este destul de mare, cand doriti o securitate dezvoltata la nivelul retelei din compania dumneavoastra, de asemenea si o verificare deosebita a drepturilor de acces, daca selectati sarcini in legatura cu accesul la utilizatorii specializati, cand vreti sa solicitati o politica logica de update-uri software ori doriti selectionarea activa a resurselor intreprinderii sau doriti o superfluiditate si load balancing la un nivel de file-servers.

 

Servicii implementare AD DC puse la dispozitie de echipa de specialisti FixMyPC:

 • · Formarea grupurilor de securitate si comercializare;
 • · Alcatuirea si introducerea politicilor de sector de activitate;
 • · Imbunatatirea sistematica a retelei de servere de tip Domain Controller;
 • · Cercetarea reproducerilor de informatie intre site-uri despartite teritorial si aranjate prin retele cu bandwith deosebit;
 • · Implementarea si configurarea de Distributed File System;
 • · Configurarea de servicii Printer Servers;
 • · Configurare de servicii Domain Name System (DNS);
 • · Configurarea reprezentantului de sarcini pentru utilizatorul tehnic al institutiei/companiei;
 • · Intemeierea de politici de instalare si configurare;
 • · Intemeierea de procedura pentru disaster-recovery;
 • · Suport Tehnic.

 

Implementare AD DC rapida:

Pentru a apela la serviciile noastre de implementare AD DC, bazata pe sisteme de operare Windows, indiferent de numarul de servere si statii, completati formarul din pagina de contact, iar echipa noastra, avand experienta necesara in dezvoltare si intretinere de retele AD DC, va poate ajuta sa va imbunatatiti si sa administrati propria dumneavoastra retea AD DC, bazata pe sisteme de operare de tip Windows la un pret accesibil atat pentru companiile mici, mijlocii si mari, dar si pentru institutii publice.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

 • 031 425 2361
 • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti