SERVICII SOFTWARE

Orice PC functioneaza pe baza unui program software format din sisteme de operare, drivere si programe de aplicatii, care au rolul de a administra toate resursele sistemului, activand ca interfata intre programele de aplicatii si componentele fizice.

Software - servicii detaliate

Datorita exprientei si profesionalismului specialistilor nostri, oferim urmatoarele servicii software care sa vina in ajutorul dumneavoastra

DE CE NOI?

FIXMYPC are acreditarile:

- ISO 9001 (acreditare care confirma calitatea serviciilor pe care le oferim)

- ISO 27001 information security management(asiguram confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiilor)

  

De ce sa alegeti servicii software oferite de FIXMYPC?

Suntem o echipa tanara, formata din specialisti pasionati in domeniul Software, ce punem la dispozitia clientilor o gama larga de servicii. Avem experienta necesara pe toate platformele si capacitatea de a rezolva orice task sau situatie aparuta.

  • - Avem un portofoliu care ne reprezinta si pe care il crestem prin recomandari ale actualilor clienti;
  • - Suntem zilnic informati despre tehnologie si aplicam din pasiune idei pentru a le testa si refolosi siguri de rezultate in proiectele clientilor;
  • - Instalam si configuram orice program de care aveti nevoie pentru o utilizare zilnica a calculatorului;
  • - Optimizam software-ul in cazul in care calculatorul se incarca greu, iar reinstalarea sistemelor de operare precum Linux sau Windows este o solutie eficienta;
  • - Oferim consultanta IT si cumpararea de sisteme de calcul precum calculatoare PC, servere si dispozitive periferice: imprimante, copiatoare etc.;
  • - Asiguram un backup eficient de informatii ale companiei;
  • - Imbinam serviciile mai sus mentionate intr-un mod care sa aduca plus valoare companiei dumneavoastra si sa eficientizeze munca intregii echipe.

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

  • 031 425 2361
  • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti