De ce este important ajutorul unei firme de IT pentru recuperare datelor dintr-o companie

O companie puternica se cladeste in timp, printr-un sistem de organizare a datelor bine pus la punct, actualizat continuu si in mod structurat. Ce se intampla insa atunci cand, din diferite motive, aceasta baza de date devine inaccesibila? Aveti nevoie de ajutorul unei firme de IT specializata in recuperarea de date informationale!

Ce presupune recuperarea datelor si de ce sa solicitati serviciile unei firme de IT?

Componenta hardware, indiferent ca vorbim despre un hard extern sau intern, este device-ul de baza care stocheaza informatiile dintr-un PC. Din mai multe cauze, cum ar fi fluctuatii de curent, stergeri accidentale de date, defectiuni mecanice sau firmware sau chiar manipulare necorespunzatoarea, suportul de stocare se poate deteriora. In acest caz, suportul de stocare nu mai este recunoscut de catre PC si, in cele mai multe dintre situatii, devine nefunctional si nu mai permite accesarea datelor. Alte semne ale defectarii componentei HDD pot fi:

 • datele nu sunt localizate pe disc;
 • PC-ul nu detecteaza componenta HDD sau o detecteaza necorespunzator;
 • zgomote necorespunzatoare la functionare;
 • Hard-Diskul se blocheaza la boot;
 • folderele nu pot fi accesate, desi sunt vizibile;

In situatia in care va confruntati cu defectiuni ale componentei hard-disk pe care sunt stocate bazele de date ale companiei, trebuie sa remediati aceasta problema cat mai repede posibil, avand in vedere ca din aceasta cauza ele devin inaccesibile. Pentru ca recuperarea datelor necesita un proces specializat si destul de complicat, cel mai indicat este sa apelati la o firma care ofera servicii de recuperare date. Astfel, aveti garantia recuperarii datelor si protectiei lor chiar si integral, in functie de tipul si de gravitatea defectiunii.

Procedurile de recuperare a datelor incep cu evaluarea unitatii de stocare. Pe baza acestor observatii se stabileste planul de recuperare si se aproximeaza gradul de recuperare a acestora. Prin softurile si echipamentele specializate pe care le detine o firma de IT care furnizeaza servicii de acest tip, procesul de recuperare a datelor informationale este realizat de cele mai multe ori cu succes, ele fiind salvate integral. Remedierea problemelor de natura mecanica (provocate de fluctuatiile de curent, probleme din fabrica sau uzura) necesita dezasamblarea componentei HDD, iar cu noile echipamente pe care le detinem si cu experienta acumulata, reusim sa recuperam datele HDD .

FixMyPC ofera servicii de recuperare date

FixMyPC ofera servicii profesionale de recuperare de date HDD la costuri accesibile. Specialistii nostri, cu ajutorul echipamentelor performante, garanteaza calitatea lucrarilor realizate si recuperarea cat mai eficienta a datelor pierdute, atat de importante pentru business-ul dumneavoastra. Indiferent de tipul defectiunilor, care pot fi:

 • electrice (fluctuatii de curent sau deconectari necorespunzatoare)
 • mecanice (semnalate de sunete repetitive sau clicket-uri)
 • logice (virusare, stergere de fisiere)
 • firmware (blocarea la boot a HDD-ului), IT-istii echipei FixMyPC sunt pregatiti sa realizeze procedurile de recuperare in cele mai sigure conditii.

In plus, FixMyPC ofera solutii IT complete pentru companii:

Contactati expertii IT de la FixMyPC!

Comentarii:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Clienti care au achizitionat solutii IT FIXMYPC

Cea mai reprezentativa carte de vizita este portofoliul de clienti, cu care noi ne mandrim si carora le multumim pentru incredere si buna colaborarea in implementarea solutiilor IT.

Contact FIXMYPC

Oricare ar fi domeniul de activitate al business-ului dumneavoastra, solutiile IT implementate de noi va vor creste productivitatea angajatilor si siguranta datelor. Contactati-ne si vom raspunde prompt.

 • 031 425 2361
 • Str. Mihai Eminescu nr. 198, et. 1, sector 2, Bucuresti